Menu

12. rotarijski kamp 2020

Dragi rotarijski prijatelji !

Koprski rotarijci smo že pred časom začeli s pripravami za naš skupni

 

12. rotarijski kamp 2020

Ankaran – Ancarano,

ki smo ga načrtovali v času od nedelje, 30. avgusta, do sobote, 5. septembra 2020, kakor smo objavili v vabilu.                      

Zaradi okoliščin, ki jih predstavljajo razmere, pogojene s pandemijo Covid 19, smo morali prekiniti s pripravami na kamp in sprejeti odločitev, da izvedbo 12. kampa prenesemo na prihodnje leto.

Odločitev ni bila enostavna, saj je to osrednja dobrodelna prireditev tako našega kluba kot distrikta 1912, ki je v zadnjih letih prerasla meje Slovenije in postala mednarodni projekt.

Poleg tega, da smo v kamp iz leta v leto vključevali več otrok, smo program vsebinsko bogatili ter vanj vnašali vedno nove, tako družabne kot terapevtske vsebine. V več kot desetletju – prvi kamp smo organizirali leta 2009 – smo gostili prek 600 udeležencev (varovancev in njihovih spremljevalcev).

Toda zavedamo se, da v danih razmerah, kljub morda razrahljanim varnostnim razmeram, ne bi mogli zagotoviti povsem varnih razmer za bivanje otrok in za izvedbo celotnega programa.

V času do prihodnjega kampa, ki bo predvidoma v tednu med 29.8.2021 in 4.9.2021, bomo vložili vse moči v intenzivne priprave na ponovno srečanje.

Ostanite zdravi in naj vam čas, ki nas je prisil v osamo, mine čim hitreje, v družbi svojih najbližjih.

Jani Dernič

Predsednik

DOPIS 

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia