Menu

7. INTERACT KONFERENCA

VABILO

SOGLASJE STARŠEV

PRIJVNICA UDELEŽENCEV

VABILO NA 7. INTERACT KONFERENCO 

Draga interaktovka, dragi interaktovec in vsi mladi, ki se želite družiti in spoznati nekaj novega, vabimo vas na  7. Interact konferenco, ki bo potekala v petek in soboto,

24. in 25. januarja 2020 v Termah 3000 Moravske Toplice, v Hotelu Ajda, nočitve v novih hiškah PREKMURSKE VASI AJDA **** 

Letošnja konferenca bo posvečena komunikaciji in že prvi večer bomo navezovali stike, se družili in dodobra izkoristili bazensko ponudbo Term 3000, zato nikar ne pozabite kopalk! V soboto se nam bo pridružil doktor medicine, psihiater, psihoterapevt ter soustanovitelj in direktor podjetja O.K. Consulting ter rotarijec, dr. Željko Ćurić, ki bo z nami delil KAKO UPRAVLJATI S KONFLIKTNIMI SITUACIJAMI.   

Bojana Košnik Čuk, strokovnjakinja za bonton z več kot dvajsetletnimi izkušnjami  kot svetovalka ministrstev, vodja protokola, predavateljica, svetovalka številnim podjetjem in posameznikom, avtorica knjig in strokovnih publikacij ter lastnica podjetja Bonton, pa bo izvedla interaktivno delavnico v kateri vas bo seznanila o KULTURI VEDENJA IN POSLOVNEM BONTONU.

Sobota pa bo namenjena tudi vam, interaktovcem, saj boste predstavili svoje delo! Prosimo, da vsak klub pripravi 3 minutno predstavitev svojih dejavnosti. Vaše slikovne predstavitve Interact klubov prosim oddajte do petka, 17. januarja, na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Druženje bomo zaključili s skokom v bazen, zato so kopalke obvezna oprema.

Prosimo, da IAC klubi poimenske prijave udeležencev s prijavnino oddate čimprej, oziroma najkasneje do četrtka, 9. januarja 2020,  vašemu mentorju oz. botrskem klubu (kopijo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ), da bomo lahko čim bolje organizirali konferenco  in prevoz.  Istočasno ob prijavi podajte tudi želje s kom želite bivati v hišici (po tri ali štiri osebe).

Lastni prispevek člana IAC  za udeležbo na konferenci je 30 €. Botrski klubi krijejo stroške prevoza udeležencev ne glede na oddaljenost, pričakovan strošek je 20 € na osebo.

Interact konference se lahko na povabilo in mentorstvo kateregakoli RC kluba udeležijo tudi mladi, ki niso člani IAC kluba pod enakimi pogoji kot člani. Ne izpustite priložnosti, da povabite vrstnike in srednješolce  iz vaše okolice na dogodek, ki jim bo ostal v spominu. Tako pridobimo tudi nove interactovce, rotaractovce in rotarijce.

»IAC konferenca je priložnost za mlade, da v prijetnem okolju krepite prijateljstvo in spoznate nove prijatelje. Ob tem ste deležni vsebin, ki plemenitijo vašo osebnostno rast in vas opremljajo za poklicno pot, spoznavate pa tudi organizacijo Rotary International. Zato vas v  pričakovanju čim večje udeležbe

lepo pozdravljava!«

Irena Kos, Guvernerka D1912

in Snežana Šuput Gulin, Pooblaščenka guvernerke za Interact D1912

NAVODILA ZA BOTRSKE KLUBE OZ. MENTORJE za 7. INTERACT KONFERENCO

Botrski klube oz. mentorji prosimo, da poimenske prijave udeležencev posredujte Snežani Šuput Gulin, Pooblaščenki guvernerke D1912 za Interact: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Vsem udeležencem prosimo posredujte tudi priloženo soglasje in o stanju soglasji ravno tako obvestite Snežano Šuput Gulin. Originalna soglasja naj hranijo botrski klubi oz. mentorji.

Prispevke udeležencev botrski klubi zberete pred konferenco, skupaj s stroški  prevoza  jih nakažete na TRR Distrikta 1912, po tem, ko prejmete iz distriktne pisarne končni obračun števila udeležencev in račun, praviloma po konferenci. Podatki za nakazilo so: Zveza Rotary klubov Slovenije, Stegne 23 A, 1000 Ljubljana, Št. TRR pri NLB, d.d.: SI56 0201 3025 7301 922, Namen: 7. IAC KONFERENCA.

Na konferenco so vabljeni tudi mentorji IAC ali njihovi namestniki, drugi člani iz posameznega RC in RAC kot spremljevalci. Pri IAC klubih z mlajšimi mladoletniki (osnovnošolci ) je prisotnost mentorja ali drugega predstavnika botrskega kluba ob njihovih udeležencih na konferenci obvezna.

Cena bivanja v dvoposteljni sobi (poln penzion – večerja, zajtrk in kosilo ter kopanje v bazenih) znaša 68 € (+taksa 2€ in prijavnina 1€ ), v troposteljnih apartmajskih hišicah za tri osebe skupaj 152€ (+taksa in prijavnina). Botrski klubi lahko mentorje za njihovo skrb za mlade motivirajo s kritjem stroškov bivanja. Cena posameznega obroka ob morebitni udeležbi le na večerji ali kosilu je 15 €.

Velja seveda tudi za vas: Interact konference se lahko na povabilo in mentorstvo kateregakoli RC kluba udeležijo tudi mladi, ki niso člani IAC kluba pod enakimi pogoji kot člani. Ne izpustite priložnosti, da povabite srednješolce  iz vaše okolice na dogodek, ki jim bo ostal v spominu. Tako pridobimo tudi nove interactovce, rotaractovce in rotarijce.

S spoštovanjem,

Irena Kos, Guvernerka D1912

in Snežana Šuput Gulin, Pooblaščenka guvernerke za Interact D1912

 

 

 

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia