Menu

Mag. Martin Lisec - VESELJE DO ŽIVLJENJA

 

Mag. Martin Lisec - VESELJE DO ŽIVLJENJA

 

V torek, 17. 9.2019 ob 19.00 uri, vabljeni v Kavarno Čuk na predavanje Veselje do življenja, kjer bomo skupaj z mag. Martinom Liscem razpravljali o življenju in razpotjih življenja. Prijave sprejemamo na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

Prispevek na udeležbo znaša 10 eur. Zbrani prispevki se bodo namenili za opremo ljubljanske porodnišnice.

 

Križpotja ... Križpotja življenja! Trenutki, dnevi, meseci, obdobja, ko se življenje »lomi«, ko se niti življenja pretrgajo in na začno na novo tkati … Vsak izmed nas ima s tem svoje izkušnje. Kaj doživljamo ljudje na bivanjskih križpotjih življenja? Bolečino, stisko, strah? Izziv, pogum, kljubovalnost duha? Naš tokratni gost, logoterapevt in mediator Martin Lisec bo, izhajajoč iz svojih strokovnih in osebnih izkušenj, razmišljal ne le o občutjih, dvomih in vprašanjih, s katerimi se srečujemo ljudje, ko se znajdemo v prelomnih življenjskih situacijah, ampak zlasti o notranji moči, s katero kljubujemo življenjskim izzivom. Prepričan je, da so bivanjske krize lakmus naše človeške, čustvene in duhovne zrelosti. In priložnost, da se (končno spet) srečamo s seboj, razpihamo pepel razočaranj in obudimo v sebi iskre veselja do življenja.

 

Mag. Martin LISEC je psihoterapevt logoterapevt, mediator, urednik in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi. logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia