Rotary D1912 Blog Novice Dobrodelna večerja ob Dnevu žena s predavanjem

Dobrodelna večerja ob Dnevu žena s predavanjem

Dobrodelna večerja ob Dnevu žena s predavanjem “Besede, ki božajo ženske in dajo mislit tudi moškim”, ki ga bo predstavila Saša Einsidler.

Vabimo vas na dogodek, ki se bo odvijal v okviru nekajdnevnega tradicionalnega druženja z našimi rotarijskimi prijatelji iz sosednjih držav (pričakujemo goste iz Makedonije, Srbije in morda tudi Črne gore in Bosne) v okviru tradicionalnega enajstega po vrsti Vsegorenjskega SkiOpen-a.

Nekajdnevno druženje z našimi mednarodnimi rotarijskimi prijatelji, (na prav vse dogodke ste seveda vsi srčno vabljeni), bomo na Dan žena nadaljevali z vodenim sprehodom po Ljubljani in prijetno druženje tistega dne zaključili ob 19:00 v restavraciji na TR 3 v Ljubljani, kjer bomo ob okusni hrani, ki jo bo pripravila Borbona Catering, ob glasbenem nastopu našega štipendista Žige Zupančiča ter dobrodelnem srečelovu, prisluhnili predavanju Saše Einsedler z naslovom “Besede, ki božajo ženske in dajo mislit tudi moškim”.

Saša Einsiedler je licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK®, komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka, licencirani DreamBuilder coach.

Ta dogodek je lepa priložnost da svoje partnerje pripeljete na prijetno rotarijsko druženje ob prazniku žena in hkrati naredite nekaj dobrega za pomoči potrebne otroke.

V našem klubu smo pred dvemi leti uspešno realizirali nakup dragega medicinskega inštrumenta, ki se mu reče pretočni citometer za ugotavljanje autoimunih bolezni. Ta naprava je že nekaj let v uporabi na UKC LJ in dobro služi svojemu namenu. Vrednost tega mednarodnega Global Grant projekta je bila 130.000 EUR. Uspešno smo ga realizirali s pomočjo našega pobratenega RC Honolulu Sunset na Hawajih. Brez njihovega sodelovanja bi ta projekt zelo težko izpeljali.

Letos RC Honolulu Sunset vodi zanimiv in velik mednarodni humanitarni Global Grant projekt v katerem sodeluje 40 klubov iz celega sveta. Tokrat upravičeno pričakujejo tudi našo pomoč, zato smo temu namenu že namenili izkupiček Vsegorenjskega Novoletnega Rotary plesa ter sredstva od dobrodelnega smučanja na Jahorini pridobljena s pomočjo našega pobratenega RC Skadarlija, Beograd. Manjkajoča sredstva smo se namenili pridobiti tudi na tej večerji s pomočjo prispevkov zbranih na srečelovu.

Srčno upamo na vaš doprinos s čim večjo udeležbo na večerji in številnim nakupom srečk.

Prispevek je 40€/osebo.
Z nami je vedno luštno, sploh pa se vedno dobro je.

Prijave na sasagercar@gmail.com, 040 120 113
Saša Gerčar,

klubska mojstrica RC Zg.Brnik 2018/2019

Author: rotary

Exit mobile version