Novice

Guverner Rotary distrikta 1912 Andrej Božič na uradnem obisku Rotary klubov v Skopju

Med 18. in 21. septembrom se je v sklopu načrta obiskov Rotary klubov Severne Makedonije v Skopju mudil guverner Rotary Distrikta 1912 Andrej.

Preberi več
Novice

Rotary klub Rogaška dobrodelno na dogodku KULINARIK.SI

Prvi september je bil v Rogaški Slatini zaznamovan s celodnevnim kulinaričnim dogodkom KULINARIK.SI. Privabil je veliko obiskovalcev na Evropsko ploščad. Dogodek je bil.

Preberi več
Novice

Rotarijci in Lionsi Rogaška Slatina združeni v dobrodelnosti

V akciji sanacije posledic naravne nesreče v Sloveniji smo v tednu dobrodelnosti moči združili člani Rotary kluba Rogaška in Lions kluba Rogaška. Združil.

Preberi več
Novice

Skupaj za solidarnost: Rekordna zbrana sredstva na Dobrodelni tržnici v Celju

V soboto, 16. septembra 2023, se je v mestnem središču Celja odvijala že 11. tradicionalna dobrodelna tržnica v organizaciji Rotary kluba Celje, ki.

Preberi več
Novice

Uspešna dobrodelna opera “Traviata A3” združila umetnost in solidarnost v grajskem parku Gradu Sevnica

Sevnica, 15. 9. 2023 Petkov večer v Grajskem parku Sevnica je bil prepleten z umetnostjo, kulturo in ganljivimi trenutki, ko je Rotary klub.

Preberi več
Novice

RC Škofja Loka predal številne donacije na Škofjeloškem

  Rotary Club Škofja Loka je s pomočjo rotarijskih prijateljev, Zveze Rotary klubov Slovenije – Distrikt 1912 in številnih donatorjev za poplavljence na.

Preberi več
Novice

RC Medana Goriška in RC Smederevo pobrateni

Čudovit ambient med goriškimi vinogradi je bil prizorišče novega rotarijskega pobratenja. Listino o pobratenju sta podpisala predsednik RC Medana Goriška Dušan Bevčar in.

Preberi več
Novice

Uspešen ponovitveni izlet – Vrnimo otrokom nasmehe!

V sredo, 23. avgusta 2023, smo doživeli dan, ki bo ostal vtisnjen v spominu kot eden tistih posebnih trenutkov, ko smo kot skupnost.

Preberi več
Novice

Dan solidarnosti – Izlet v Sevnico za otroke s poplavljenih območij – VRNIMO OTROKOM NASMEHE

V ponedeljek, 14. avgusta 2023, je bil dan, ki bo za vedno ostal zapisan v srcih vseh nas. V organizaciji Rotary klub Sevnica.

Preberi več
Novice

Srčno se povezujemo za pomoč prizadetim v poplavah

Danes, 10. avgusta 2023, smo prejeli prelep in ganljiv dokaz o tem, kako močno lahko lokalna skupnost stopi skupaj v težkih trenutkih. Lidl.

Preberi več