Dogodki

1930/31 – ZAČETKI ROTARIJSTVA NA SLOVENSKEM

Dragi rotarijski prijatelji. Rotary klub Ljubljana vabi, da jih obiščete v sredo, 27. 9. 2023 ob 19.30, Rotary salon – Grand hotel Union.

Preberi več
Dogodki

Koncert saksofonskega kvarteta Eternum

Rotary klub Sevnica podpira mlade talente V Kulturni dvorani Sevnica se bo v ponedeljek, 2. oktobra 2023, ob 19. uri odvil poseben glasbeni.

Preberi več
Dogodki

O javnem nastopanju z Borom Greinerjem iz Radia City

Pod okriljem Rotary Cluba Maribor Grad bo v četrtek, 12. 10. 2023 ob 19. uri, potekalo predavanje O javnem nastopanju, ki ga bo.

Preberi več
Dogodki

Rotary klub Rogaška: Charter night se bliža

Rotary klub Rogaška se intenzivno pripravlja na težko pričakovani dogodek »Charter night«. Ta je za člane posebnega pomena, saj bomo z njim proslavili.

Preberi več
Dogodki

Ukrajina, začetek konca

Dragi rotarijski prijatelji. Rotary klub Ljubljana vas vabi, da jih obiščete v sredo, 20. 9. 2023 ob 19:30, kraj Rotary salon – Grand.

Preberi več
Dogodki

KOROŠCI #ZAKOROSKO – VELIKI DOBRODELNI KONCERT

Koroški glasbeniki so se na pobudo Luke Basija povezali v zgodbah upanja za Koroško. »Ob vsem tem, kar se je zgodilo, nisem mogel.

Preberi več
Dogodki

Življenje v tujini z gostoma iz Amerike

“Življenje v tujini” To ni počitnikovanje, to je način življenja! Tako pravita Al Mink in njegova žena Sue, ki sta vedno bila pustolovski.

Preberi več
Dogodki

Javna razprava o slovenskem zdravstvu

2. septembra 2023 je bil v sobotni prilogi časopisa Dnevnik objavljen članek o slovenskem zdravstvu z naslovom »Tako izvedite zdravstveno reformo, da vam.

Preberi več
Dogodki

Dobrodelna licitacija za žrtve poplav

V Rotary klubu Kočevje so se ob avgustovskih uničujočih poplavah nemudoma odzvali na veliko stisko ljudi in se odločili zbrana sredstva članov in.

Preberi več
Dogodki

Predavanje dr. Jožeta Kuniča: Trenutna politična situacija v svetu

Rotary klub Medvode vabi na zanimivo predavanje gospoda dr. Jožeta Kuniča, slovenskega politika in nekdanjega veleposlanika. Tokratna tema predavanja bo Trenutna politična situacija.

Preberi več