Menu

Nagovor guvernerja

Drage prijateljice in prijatelji dober dan!

Najprej velika zahvala prijatelju Guvernerju Danijelu, koordinatorju za Makedonijo Igorju, asistentom in celotni ekipi vodstva Distrikta 1912 za uspešno zaključeno rotarijsko leto z predsedniškim slogan »USTVARJAMO SPREMEMBE«.

Novo rotarijsko leto 2018/19 začenjamo s sloganom Predsednika Rotary International Barry Rassina in vseh 1.200.000 članov
»BODIMO NAVDIH«.

Nova Rotarijska vizija po letu 2018 se glasi: »Skupaj vidimo svet, v katerem se ljudje združujejo in ustvarjajo trajne spremembe po vsem svetu, v naših skupnostih in v nas samih.«

Če želimo doseči to vizijo moramo skrbeti za svoje klube in za svoje člane. Člani naj se v klubu počutijo dobro in uživajo, če bodo zadovoljni člani bodo zadovoljni partnerji in pozitivna energija se bo prenesla v okolico, ki nas spremlja in opazuje.

Nikoli ne pozabimo krepiti ugleda in prepoznavnosti rotarijstva za boljšo javno podobo.

Vodstvo Distrikta 1912 bo imelo samo eno veliko nalogo. Ustvarjati pogoje, da bodo člani in klubi lahko izvajali svoje aktivnosti, se družili, delovali in se razvijali. Ustvarili bomo pogoje za povezovanje klubov za lažjo realizacijo večjih humanitarnih in drugih projektov, s ciljem povezovanja z drugimi Distrikti.

Naj bo naša skupna naloga navdihovati ne le naše klube in naše člane ampak tudi skupnosti v katerih živimo. Z današnjimi izzivi se spoprimimo neposredno, pogumno, optimistično in ustvarjalno. Načrtujmo in delajmo v smeri, da bo naša domovina postala boljša, ne samo tam kjer delujemo, ne samo za nas, temveč povsod, za vsakogar, za bodoče generacije.

Bodimo drzni, bodimo inovativni in pokažimo čar rotarijstva!

»ČLANI IN KLUBI ROTARY, ROTARAKT IN INTERAKT, BODIMO NAVDIH.«

Želim vam prijazne počitnice in nabiranje energije v lepih krajih z ljudmi, ki jih imate radi.
Lep pozdrav in srečno!

Janez Lipec, Distriktni guverner 2018/19

  zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo   Rotary-OPDI    Dohodnina                    Macedonia