Menu

40. Evropsko golf prvenstvo za Rotarijce

Drage Rotarijke in Rotarijci – golfisti/ke!

Želeli bi vas ponovno obvestiti da Rotary Klub Ljubljana v sodelovanju z IGFR EUROPE organizira jubilejno 40. IGFR Evropsko prvenstvo v golfu, ki se ga lahko udeležijo Rotarijci/ke in njihovi partnerji. Do danes se je za ta velik rotarijski dogodek prijavilo že 182 igralcev iz Evrope, Afrike, Avstralije in Azije.

International Golfing Fellowship of Rotarians-IGFR je bil ustanovljen 1963 z namenom pospeševati mednarodno naklonjenost, razumevanje in prijateljstvo ob igri in druženju na golfu, kot tudi ob spoznavanju novih dežel, kultur, običajev in prijateljev. Rotarijci in njihovi partnerji se udeležijo tekmovanja ne samo zaradi golfa ampak in predvsem tudi zaradi druženja in spoznavanja dežele prireditelja. V ta namen bomo organizirali poleg 3 dnevnega golf tekmovanja tudi veliko družabnih dogodkov in poseben program za partnerje negolfiste.

V cilju, da bi se tekmovanja udeležilo tudi čimveč slovenskih rotarijcev golfistov in tudi njihovih partnerjev smo kotizacijo za vse slovenske udeležence golfiste, ki se bodo prijavili in plačali do 15. aprila znižali na 620€. Predlagamo, da se čimpreje prijavite, saj pričakujemo, da bomo omejeno kapaciteto tekmovanja kmalu zapolnili.

Več informacij lahko dobite na www.igfr2014-slovenia.si, kjer se lahko tudi online prijavite. Slovenski udeleženci naj kotizacijo plačajo z nakazilom na:

Rotary Klub Ljubljana
TRR: 56 0201 0026 0447 973
Nova ljubljanska banka d.d., Trg revolucije 2, Ljubljana

V pričakovanju prijetnega druženja in uspešnega golfa vas prisrčno pozdravljamo.

Organizacijski odbor IGFR 2014
RC Ljubljana
Mob: 041 611 177

 pdfVABILO

pdfPRIJAVNICA

  zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo   Rotary-OPDI    Dohodnina                    Macedonia